Hoitola - Tuotesarjat


Alla edustamamme tuotesarjat. Klikkaa logoa ja lue lisää kysesen sarjan tuotteista. 
JB-Lashes__Pioneer_bigger.jpg
 
 

 

                    

 

 

Vielä tänä päivänä, 80 vuoden kokemuksen voimalla, Payot laboratoriot seuraavat Tohtori Payot:n ammattitaidon, asiantuntemuksen ja anteliaisuuden jalanjälkiä ylläpitäen jatkuvasti halua tuottaa naisille mielihyvää ja kauneutta.
Payot tuotteissa ainesosasina toimivat ihoasi hoitavat yrtit, kasvit ja mineraalit. Kattava kauneudenhoitosarja sisältää yhteensä15 linjaa kasvoille ja vartalolle. Laajasta tuotevalikoimasta löydät sopivat tuotteet, jotka toimivat täydessä harmoniassa ihosi tarpeiden mukaan.
Turvallisuus ja miellyttävyys ovat avaintekijöitä Payot hoidoissa. Tästä syystä Payot:n laboratoriot tutkivat tarkasti jokaisen tuotteen. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.
Lue lisää...

TAKAISIN

 

 

 

  Medik8 on kansainvälisesti palkittu, Englannissa valmistettu ihonhoitosarja, jota jälleenmyyvät vain koulutetut ammattilaiset. Tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä ja niiden tulokset ovat tieteellisesti todettuja. Raaka-aineet Medik8 tuotteissa ovat hyvin imeytyviä, biologisesti saatavia ja kiraalisesti oikeita.

Medik8 kosmetiikkasarjan laadukkaista tuotteista löydät ihollesi sopivat tuotteet. Ne on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Lue lisää...

Lue lisää uudesta tuotesarjasta ja Medik8-hoidoista >>

TAKAISIN

  


BIODROGA tarjoaa sinulle korkealaatuista biologista kosmetiikkaa, jonka avulla luot arkeesi täydellisen hyvänolontunteen. Jokainen tuotelinja on täydellinen ihonhoito – ohjelma ja niiden sisältämät tuotteet tuovat avun erilaisiin ihon ongelmiisi. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja kasvo- ja vartalolinjoja täydentävät naamio-, ampulli-, ja erikoistuotelinja.
BIODROGA haluaa tarjota sinulle terveemmän ja kauniimman ihon, tieteen viimeisten saavutusten avulla. Tuotteiden raaka-aineet ovat biologista alkuperää ja niiden teho on testattu. Ne edustavat aina uusinta tietämystä ja viimeisintä teknologiaa modernin kosmetiikan maailmassa.
Kaikki BIODROGAN tuotteet on testattu dermatologisesti valvotuissa olosuhteissa eikä niitä testata eläinkokein.
Lue lisää...

TAKAISIN

 

 

 

 


Hjeronymus on pohjoismaalainen kosmetiikkasarja, joka tarjoaa kattavan ja laadukkaan tuotevalikoiman ihosi yksilöllisiin tarpeisiin sopivilla tuotteilla. Huolellisella kotihoitosuunnitelmalla ja säännöllisellä kotihoidolla pääset parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen yhdessä hoitolassa tehdyn syväpuhdistushoidon kanssa.
Hjeronymus perustuu tuloksellisiin ihonhoitomenetelmiin ja hoitosuunnitelmaa tukeviin kotihoitotuotteisiin.
Lue lisää...

TAKAISIN

 

 

 

 


BareMinerals on meikkisarja, joka perustuu 100 % luonnollisiin mineraaleihin. Mineraalipohjaiset tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, hajusteita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, parabeeneja tai muita kemiallisia ainesosia, jotka saattaisivat ärsyttää tai tukkia ihoasi.

bareMinerals toimii synergiassa ihosi kanssa, ei ihoasi vastaan. Useat mineraalit ovat hoitavia ja ehkäisevät ihon kuivuutta, ärsytyksiä sekä aurinkosuojakertoimensa ansiosta myös ennenaikaista vanhenemista. bareMinerals -meikeillä saat todella luonnollisen lopputuloksen ja ne käyvät kaikille ihotyypeille. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla.


Lue lisää...

TAKAISIN

 

 

 

 Mariacos Lip Lifting hoito on luonnollinen huulten täyttö- ja muotoilumenetelmä. Tämä menetelmä antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa ennennäkemättömiä tuloksia huultesi hyvinvoinnissa nopeasti ja kivuttomasti.
Hoidon vaikutuksesta huulistasi tulee kosteammat, nuorekkaammat ja hyvin hoidetut. Hoidossa käytettävä hyaluron-neste sitoo itseensä paljon vettä ja tekee näin huulistasi tehokkaasti kosteutetut. Se myös edesauttaa solujen uudistumista ja toimii huulten kapenemista, vanhentumista sekä pystyjuonteiden syntymistä vastaan. Näiden lisäksi Hyaluron – neste hoitaa huulten ulkoisia vaurioita estäen huulten kuivumista, rohtumista ja halkeilua.
Lue lisää…

 TAKAISIN

 

 

 

 

Alexandria Professional- sokeri         

Alexandria Professional on Kanadalainen sokeroinnin uranuurtaja. He ovat kehittäneet tuotteitaan ja koulutustaan jo yli 20 vuotta. Alexandrian sokerointituotteet on kehitetty hellävaraiseen ammattimaiseen ihokarvojen poistoon sekä vartalon kuorintaan. Osaavissa käsissä sokerointi onkin paljon enemmän kuin vain karvanpoistoa ja se tarjoaa paljon etuja perinteiseen vahaukseen verrattuna.
Miksi Body Sugaring? Lue lisää...

TAKAISIN

 

 

 

 Oriflame on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka toimii yli 60 maassa. Yrityksen perustivat vuonna 1967 kaksi ruotsalaisveljestä ystävänsä kanssa. Oriflame-tuotteiden jakelukanava on suoramyynti.

Esite linkistä voit tehdä ajankohtaisesta esitteestä tilausta. Tilattavat tuotteet haettavissa hoitolasta.
Voit myös saada itsellesi oman asiakasnumeron Oriflameen, ota yhteyttä anitamendolin@gmail.com niin saat sähköpostiisi viestin miten toimia.

Lue lisää Oriflamen toimintaperiaatteista ja arvoista

Katso Oriflamen viimeisin tuotekatalogi ja tee tilauksesi tätä kautta.

TAKAISIN

 

 

 

 

 Kevyet, ilmavat ja koristeelliset Paperself -ripset ovat valmistettu täysin paperista.
Ripset ovat helppo kiinnittää irtoripsien tavoin ja ripsien kokoa pystyy muokkaamaan haluaa sitten laittaa vain esimerkiksi ulkonurkkaan pientä säväystä, tai koko ripsiin näyttävät juhlaripset.
Sopivat kaikille, kaikenlaisiin tilaisuuksiin ikää kysymättä. Halutessasi hiukan erikoista ilmettä arkeen tai juhlaan, nämä ovat loisto vaihtoehto!
Valittavana iso kirjo kaikenlaisista herkullisia ripsiä eri aiheista.
Soita ja kysy lisää tai tule liikkeeseemme tutkimaan ihastelemaan!

 

 TAKAISIN

 

 

 

  

Odyssey Nail Systems on maailmanlaajuinen kynsimuotoilualan tuotemerkki. ONS panostaa tuotteiden laatuun ja käyttää aina uusinta ja viimeistä teknologiaa.

Lue lisää...

TAKAISIN

 

 

 

 

 

 JB-Lashes__Pioneer_bigger.jpg


Lue lisää...

TAKAISIN

Käytämme sivustolla evästeitä palveluiden toteuttamiseksi, markkinoinnin kohdentamiseen sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.