Hjeronymus

Iho puhtaaksi ilman puristelua

Tulokset puhuvat

Hjeronymus on valoittanut mullistavalla kemiallisella ihon syväpuhdistuksella Suomessa jo usean vuoden ajan. Tänä aikana hoidoilla on pystytty auttamaan ihmisiä, jotka ovat aiemmin kokeilleet monenlaisia ihonpuhdistuksia – tuloksetta.

Hoito parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä liuottaa ylimäääristä talia ihon ouhdistumisen edistämiseksi. Hoidosta on suuri apu tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle, huonosta aineenvaihdunnasta kärsivälle ja elottomalle iholle.

Elsa Hjeronymus on pohjoismaalainen, alun perin tanskalainen kosmetiikkasarja. Hjeronymuksen menestys perustuu tuloksellisiin ihonhoitomenetelmiin ja hoitosuunnitelmaa tukeviin kotihoitotuotteisiin.

Hjeronymuksen tarina alkoi lähes 60 vuotta sitten kun sen kehittäjä tanskalainen Rouva Elsa Hjeronymus halusi löytää turvallisia, mutta tehokkaita tuotteita aknen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Näin sai alkunsa Elsa Hjeronymus - ihon kemiallinen syväpuhdistusmenetelmä, jonka tarkoituksena on normalisoida ihon toimintoja; vähentää liiallista talineritystä ja epäpuhtauksien syntyä. Poikkeuksellista Hjeronymus – syväpuhdistuksessa on, että sen voi tehdä
KAIKILLE IHOTYYPEILLE ikään katsomatta – tarvitseehan jokaisen iho puhdistusta ja raikastamista aina ajoittain!

Facial mist

Käytämme sivustolla evästeitä palveluiden toteuttamiseksi, markkinoinnin kohdentamiseen sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.