Hoitola - Vahaus ja sokerointi

Sopivan karvanpoistomenetelmän valitsemme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Kasvot 30min 28€

Kulmakarvat 15min 17€

Huulet ja leuka 20min 17€

Kainalot 30min 30€

Käsivarret 30min 30€

Sääret 30min 30€

Bikini 30min 30€

Rintakehä 30-45min 30€

Vatsa 37€

Selkä 30-60min 52€

IPL -valoimpulssi:

Ylähuuli  50€
Ylä- ja alaleuka  85€
Kainalot  50€
Sääri  150€
Reidet  180€
Reidet + sääret  230€
Bikiniraja  85€
Rintakehä  alk. 150€
Selkä  alk. 250€

 

 

Phd
Ainut täysin hygieeninen vaha! Sano hyvästit viruksille ja bakteereille!
PhD:n ainutlaatuisuus perustuu kertakäyttöisiin vahatuubin päihin, koska jokaiselle asiakkaalle vaihdetaan aina uusi pää. Lisäksi päissä on eräänlainen venttiili, joka takaa sen, ettei iholla käynyttä vahaa pääse takaisin tuubiin, näin vaha pysyy aina puhtaana.
PhD.n käyttö on todella nopeaa, siistä, hellävaraista ja se sopii koko keholle.

 

IPL -valoimpulssi
Valoimpulssi perustuu sarjapulssiin, jonka ansiosta se on tehokas ja turvallinen. Laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melatoniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen. Käsittelyt ovat nopeita ja vaivattomia, eikä niillä ole sivuvaikutuksia. Soveltuu myös herkälle iholle, esim. intiimialueelle.


Sokerointi

Sokeroinnilla poistetaan ihokarvoja sokerimassalla karvatuppea myöten ja menetelmä on hygieninen, tehokas ja hellävarainen.
Sokerointi on ihoystävällisin tapa poistaa karvoja, ja se sopiikin kaikenlaisille karvoille ja ihotyypeille, jopa kuivalle iholle. Se soveltuu erinomaisesti sekä naisille että miehille
Sokeroinnin etuna vahaukseen nähden on se, että sokeri ei tartu ihoon, se on vesiliukoista ja sillä voidaan poistaa lyhyempiä karvoja kuin vahauksella.
Sokerointia voidaan tehdä koko keholle.

Käytämme sivustolla evästeitä palveluiden toteuttamiseksi, markkinoinnin kohdentamiseen sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.